Dwarsfluitles Alkmaar

 lespraktijk van Marion Blonk

Welkom op de website Dwarsfluitles Alkmaar

lespraktijk van Marion Blonk

Lijkt het je leuk om dwarsfluit te leren spelen? Of speel je al een aantal jaren en wil je een nieuwe impuls of je vaardigheden verbeteren? 

Met veel plezier geef ik al meer dan 25 jaar dwarsfluitles, daarbij is het voor mij zeer belangrijk om leerlingen de liefde voor muziek bij te brengen. Natuurlijk is een gedegen technische basis belangrijk, maar je kunnen uiten en voldoening vinden in het musiceren is van grote waarde. 

Ik breng kinderen de eerste beginselen van het muziek maken bij, maar ook ver gevorderde leerlingen kan ik verder helpen ontwikkelen, b.v. op het gebied van toonvorming, ademtechniek,  interpretatie etc.

Ik heb een conservatorium opleiding voor zowel Docerend als Uitvoerend Musicus en naast het lesgeven ben ik ook werkzaam als uitvoerend fluitiste.

Muziek maken is voor iedereen, ongeacht leeftijd, aanleg of achtergrond!!

Je krijgt les op je eigen niveau in een ontspannen sfeer, dat kan per week, per twee weken of gewoon af en toe een les. Ik geef les in klassieke muziek, maar je kunt bij mij ook heel goed  terecht voor lichte muziek, popmuziek, wereldmuziek en improvisatie. Ik maak o.a. gebruik van lesmethodes met CD, zodat je kunt oefenen met instrumentale begeleiding. 

Wil je al heel graag fluitspelen,maar ben je nog een beetje te klein voor de gewone fluit, dan kun je les krijgen op een zgn. kinderfluit, of je huurt een gebogen fluitkop die je tijdelijk op de gewone fluit zet. 

Als je een keer wilt uitproberen, dan geef ik een gratis proefles waarbij je een instrument van mij kunt gebruiken. 

Voor meer informatie, tarieven, een gratis proefles of overige vragen, kunt u contact opnemen via: 

marionblonk@hetnet.nl

of tel: 072-5616357

of een berichtje sturen via het contactformulier